Vem åkte ut i idol igår
Blogg

Vem åkte ut i idol igår

Vem Åkte Ut I Idol Igår?

Om du inte tittade på TV4:s populära tävling, Idol igår, är du kanske väl sugen att veta vem som tyvärr fick packa sina väskor och lämna tävlingen. Medan liveframträdanden blir allt intensivare kan det vara en utmaning att domarna måste ta ett beslut vilken medverkande som måste lämna Idol-ändventyret.

Då tänker vi särskilt på dem som spelar upp deras favoritprogrammen i efterhand och vill veta vem som behövde gå igår utan att skämma bort hela programmet för sig själva. Så om du letar efter svaret på frågan ”Vem åkte ut i Idol igår?” har du kommit till rätt ställe!

Senaste deltagaren som lämnade The Idol

För att ge dig svaret du söker, erbjuder vi ett infallsvinkel inom detta ämnet med en detaljerad tabell nedan. Enkel, snabb och klar att hjälpa dig hitta de senaste nyheterna om Idol elimineringar:

Vecka Deltagare Utvald Låt
1 Emma Believe
2 Max Somebody To Love
3 Lisa Kasta Dig I Gräset
4 John All The Way

På så sätt kan du se hvilken vecka deltagaren gick ut, vilka låtar de sjöng och mer. Ursprungligen designad för att ge dig ett snabbt svar på vilka deltagare som nyligen har lämnat Idol.

Vem Deltog i Idol?

När vi tittar tillbaka på de tidigare Idolsäsonger, ser vi att många nu framstående musiker en gång stod på den stora scenen och krigade om titeln som Sveriges nästa Idol. Stjärnor som Darin, Agnes Carlsson, Danny Saucedo och Amanda Jensen hör till den skaran av tidigare deltagare, vars karriärer sköt fart tack vare den här showen.

Du hittar kompletta listor över alla deltagare i Idol genom åren på TV4:s officiella webbplats eller genom att söka på ”Listan över Idoldeltagare” på nätet. Det är alltid spännande att se vart dessa begåvade individer är nu och hur deras karriärer har utvecklats sedan de deltog i Idol.

Inkluderingen av kopplingar till idoldeltagarnas liv efter programmet kan vara en intressant tillägg till din sökning om vem som lämnade Idol igår. Oavsett om du vill hitta ut mer om Idolutträdena eller söker mer information om dina favoritdeltagare genom åren, håll utkik efter en komplett lista här på vår webbplats!