Vem åkte ut i lets dance igår
Blogg

Vem åkte ut i lets dance igår

Vem åkte ut i Lets Dance igår?

Alla vet att TV-shows kan vara spännande, men det handlar mer om de oväntade ögonblicken som håller tittarna på tårna. Och igår, under den senaste episoden av Lets Dance, var inget undantag. c

Sista dansen för kvällens förlorare

Det var en chockerande stund när det avslöjades att kvällens förlorare måste lämna konkurrensen. Alla deltagare gav sin bästa prestation men tyvärr, någon måste alltid lämna.

Vi kommer inte att avslöja namnet på utgången konkurrent här direkt. Istället låt oss först kolla in detaljerna från igårkvällens episod:

Deltagare Stil på dans Domarnas poäng
Anneli Paso Doble 31
Karl Vals 28
Lisa Jive 27
Peter Tango 30

Resultatet av röstningen

Nu när du har sett domarnas poäng, var det dags för tittarnas röster att räknas. I Lets Dance, både domare och publik spelar en viktig roll i beslutet om vem som lämnar showen.

Efter mycket spänning och rörande ögonblick blev det klart att dansaren som hade fått lämna tävlingen var – Karl. Trots sin fantastiska valsprestation, kunde han inte vinna tittarnas hjärtan den här gången.

En titt på kommande avsnitt

Trots Karls utgång fortsätter de återstående dansarna att öva för nästa veckas show. Vi ser fram emot att se vad de kommer att ge oss i nästa avsnitt av Lets Dance.

Nu vet du svaret på frågan ”Vem åkte ut i Lets Dance igår?” Men varje episod innebär nya överraskningar, så glöm inte att ställa in nästa vecka!