Rollistan i änglagård – andra sommaren
Blogg

Rollistan i änglagård – andra sommaren

Utforska Rollistan i Änglagård – Andra sommaren

Välkommen tillbaka till den lilla pittoreska staden Änglagård! Det är tid för oss att dyka djupt in i den underbara rollistan från den hyllade svenska filmen ”Änglagård – andra sommaren”.

Iconiska karaktärer

Den här filmen återvänder till byn och skildrar öden och äventyr i karaktärer vi har kommit att älska. Från Fanny och Zack till Ivar och Frida, rollistan sprudlar av engagerande och minnesvärda karaktärer.

Karaktär Skådespelare Rollbeskrivning
Fanny Zander Helena Bergström Fanny är sträbsam, självständig och stark. Hon är också dotter till Harald, en förmögen fastighetsägare och allmän ikon inom Änglagårds gemenskap.
Zack Rikard Wolff Zack är en sorglös ung man med en djup passion för musik och konst. Han lever för stunden och smittar alla med sin livsglädje och kreativitet.
Ivar Pettersson Sven Wollter Ivar är den vänlige och omtänksamma äldre mannen vars visa råd ofta hjälper ungdomarna i byn att hitta sin väg.
Frida Lindberg Rebecka Hemse Frida är flickan som Zacks hjärta klappar för. Hon är snygg, smart och har en stark vilja som gör att hon sticker ut.

Djuriska tillägg till rollistan

Inte nog med mänskliga skådespelare, ”Änglagård – andra sommaren” skryter också med sina charmiga fyrbenta stjärnor! En detaljerad lista över våra favorit pälsiga vänner följer här:

  • Rufus: Den lekfulla beagle som tillhör familjen Zander.
  • Puff: En lurvig kanin som är Zack’s trogna följeslagare.
  • Bertie: Den majestätiska hästen som tillhör Frida.

Sammanfattning

Att besöka ”Änglagård – andra sommaren” igen är som att komma hem. De fascinerande karaktärerna, de känslodrivna berättelserna och den genuina charm som Änglagård erbjuder är en balsam för själen i dagens hektiska värld. Så luta dig tillbaka, ta en kopp te och njut av ännu en sommar i Svensk filmhistorias mest älskade by!