Pontuz Löfgren – fastighetsförmedling i Kalmar
Blogg

Pontuz Löfgren – fastighetsförmedling i Kalmar

REAL1

Pontuz Löfgren är en fastighetsförmedling som utgår från Kalmar i Småland. De har förmedlat villor, gårdar och lägenheter i Kalmar i snart 30 år. Grundare bakom företaget är mäklare Pontuz Löfgren som startade företaget när han var 24 år. Han har arbetat som mäklare sedan 1992 och startade företaget två år senare. Han bor på Boholmarna med sina tre döttrar Linnie, Junie och Fidelie.

Korta fakta om Pontuz Löfgren:

Fullständigt namnPontuz Löfgren
Känd förFastighetsförmedling i Kalmar. 
Ålder52 år gammal
LängdOkänt
Bor iKalmar 
NummerPontuz Löfgrens telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Pontuz Löfgren AB – Kalmar

Enligt Pontuz Löfgrens hemsida får man hos dem de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsförsäljning. De ska ha mäklare som tillhör den absoluta toppen i Sverige, och varannan Kalmarbo sägs använda sig av fastighetsförmedlingen. På hemsidan kan man bland annat se vad som är på gång, vilka bostadsrätter i Kalmar och objekt som är till salu. Där finns även en blogg där anställda på fastighetsförmedlingen skriver om sin vardag. 

Officiellt om Pontuz Löfgren

På Hitta kan man få reda på följande om Pontuz Löfgren: 

  • Johan Pontuz Löfgren bor i en villa i Kalmar. 
  • Hans födelsedag är den 29 juli. 
  • Hans villa är värderad till ca 9 780 000 kr.
  • Pontuz bor ensam i villan på 220 kvm. Det finns inga fler personer skrivna på adressen som är äldre än 18 år.
  • Enligt Biluppgifter.se äger Pontuz 1 fordon, det senaste köptes 2021-02-28. 
  • Pontuz sitter i fem bolagsstyrelser. Största bolag är Pontuz Löfgren AB.

Pontuz Löfgren Exclusive 

Pontuz Löfgren har en tjänst som kallas för Pontuz Löfgren Exclusive. Det är en app där kunder kan ta del av en stor mängd förmånliga erbjudanden hos företagets samarbetspartners. Alla rabatter och erbjudanden ska vara helt unika för företagets kunder och har huvudsakligen att göra med tjänster som behövs när man ska flytta, renovera eller inreda ett hem. 

Pontuz Löfgren på Instagram och andra sociala medier

Pontuz Löfgren är aktiv på sociala medier. Bland annat har grundaren ett konto på Instagram. Där skriver han regelbundet om sin vardag och har 1 524 följare. Det finns även en del skvaller om honom i en tråd på Flashback. Där står det bland annat om en del rykten som handlar om kärleksaffärer. Vad som är sant återstår att se. 

Företaget har även konton på Facebook, Linkedin och Youtube. Det googlas även mycket på Pontuz Löfgren och Adriana men det finns inga officiella uppgifter på att han skulle vara tillsammans med en Adriana. Däremot verkar det ha jobbat en Adriana på Pontuz Löfgren AB tidigare. 

Pontuz Löfgren privat

Det är en hel del som är nyfikna på privatpersonen Pontuz Löfgren. Han håller även en del föreläsningar för företag där han berättar personligt om sig själv. I dem har han berättat att han har gått igenom en skilsmässa, och även att han växte upp i en riktig mäklarfamilj. Hans pappa var fastighetsmäklare och hade kontor i Habo utanför Jönköping. 

Han drömde om att bli fotbollsproffs som ung men började istället att jobba på bank. Så småningom hamnade han på Svensk Fastighetsförmedling. Han startade eget företag efter ett tag och gick på en ledarskapsutbildning med den kända ledarkonsulten Kjell Enhager. 

Han har även berättat att han höll på att förlora allt kring 00-talet då han började investera i restaurangbranschen och köpte in sig i flera restauranger. Det ledde till ett mindre hälsosamt leverne och i dag dricker han inte alkohol och tränar regelbundet. Han har bland annat varit med i tävlingen Iron Man ett flertal gånger. 

Han har bland annat tre döttrar som heter Linnie, Junie och Fidelie. Han lever ensam enligt Hitta.se men på hans Instagram-konto syns regelbundet en kvinna vid hans sida.