När öppnar nya simhallen i linköping
Blogg

När öppnar nya simhallen i linköping

Oväntad spänning i Linköping: Nya simhallen öppnar snart

Efter månader av ivrigt väntan och spekulationer är det äntligen dags att avslöja när den nya simhallen i Linköping kommer att öppna. Detta blir en spännande tillägg till stadens redan imponerande urval av idrotts- och rekreationsanläggningar.

Som en inbyggare i Linköping, vet du redan att staden tar sport och fritid på allvar. Med den nya simhallen kan vi förvänta oss inget annat än toppmodern utrustning, utmärkt träningsfaciliteter och givetvis, ett perfekt ställe för familjer att njuta av.

När öppnar den nya simhallen?

Frågan som har på allas läppar är ”När öppnar nya simhallen i Linköping?” Är du lika exalterad som vi? Vi vill lova att väntan snart är över och simhallen kommer att vara redo att välkomna besökare redan i nästa månad.

Detaljer Datum Tidpunkt
Officiell öppning 25:e April 10:00
Första Simskola 27:e April 15:00
Öppet Hus 28:e April till 30:e April 11:00 – 16:00
Allmän simning Startar den 1:a Maj Alla dagar från klockan 9:00

Vad kan du förvänta dig

Nya simhallen i Linköping kommer att erbjuda:

  • En olympisk 50-metersbassäng för konkurrenssimmare
  • Ett äventyrsbad perfekt för familjer och barn
  • Klasser och kurser för alla åldrar och färdighetsnivåer

Räkna med mer än bara en dag vid poolen när du besöker den nya simhallen i Linköping. Med så mycket att göra och utforska, kommer detta säkert att bli ditt nya favoritställe att koppla av och njuta av livet. Så varför vänta? Markera datumen på din kalender och planera din dag med oss redan idag!